Arhiva
Inchide
Test2

Folk & Piano

4 iunie 2015, ora 19:00
Teatru Al. Davila, Pitesti

Pentru prima data in Romania se va crea un dialog inedit intre doua lumi muzicale diferite, reprezentate de Mircea Baniciu si Nicolae Dumitru, lumi ce vin sa se completeze si sa se imbogateasca una pe cealalata.
Pe data de 4 iunie in Pitesti vom asista la aparitia unei adevarate simfonii folk si pian, un mozaic alcatuit din piese deosebite.

În deschidere: pianistul Vlad Constantin Boian, Amfitrion, Actorul Florin Dumitru

Acest spectacol este o premieră absolută în România. Întâlnirea șlagărelor cunoscute și iubite de zeci de ani cu improvizaţia de pian este un concept cu totul nou, în care două filoane aparent complet diferite vin să se îmbogăţească unul pe celălalt.

Mircea Baniciu va oferi zece dintre șlagărele sale cele mai iubite: ”Tristeţi provincial”, “Întoarcerea la Orient”, “Dealul cu dor”, “Început de drum”, “Rânduri pentru păsările călătoare”, “Vara la ţară”, “Eșarfa în dar”, “Cu tine în gând”, “Cântecul ceasornicarului”, “Amintire”.

Acestea vor fi “unite” prin punţi de improvizaţie pianistică de către #Nicolae Dumitru.

Maestru de ceremonii al evenimentului va fi cunoscutul actor Florin Dumitru

Simbolic este ca în deschidere va apare un tânăr pianist argeșean, Vlad Constantin Boian, care prin gestul său vine în sprijinul copiilor autiști din jud. Argeș.

Urmatoarul Eveniment