" /> ConCerto 2013 - ConCerto
Arhiva
Inchide

Prezentare

Proiectul îşi propune realizarea unui turneu anual de recitaluri şi concerte educaţionale în principalele centre culturale din ţară.

ConCerto! Este un proiect educaţional de largă audienţă axat pe muzică clasică, un “brainstorming” cultural dintre solişti de prestigiu din ţară şi din străinătate şi un public în permanentă evoluţie de elevi de liceu şi studenţi în vederea sensibilizării acestuia spre valorile educaţionale ale muzicii clasice.

Proiectul “ConCerto!” s-a derulat intr-o prima editie in anul 2013 in diferite centre culturale ale tarii – Bistrita, Tg. Mures, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Medias, Bacau, Craiova, Cluj – si a adus in atentia publicului meloman conceptul de recital – pledoarie adresat tinerilor. Proiectul a fost sponsorizat integral de Raiffeisen bank Romania.

“ConCerto!2013” a fost un succes rasunator, la recitalurile-lectie participand in medie 200 elevi/ locatie, alaturi de 150 – 200 pers. public meloman. Conceptul a avut un efect - surpriza deosebit, reactia generala fiind “Da, asta este cu adevarat ALTCEVA”.

Pe parcursul evenimentelor din cadrul proiectului “ConCerto!”2013 s-au stabilit contacte cu licee importante din fiecare centru, precum si cu inspectoratele judetene respective. In urma acestora se preconizeaza o prezenta de public maxima in derularea urmatoarelor editii ale proiectului “ConCerto!”.

ConCerto 2013
Ecouri

Ecouri

CONSILIUL JUDEŢEAN BACĂU

FILARMONICA "M. JORA" BACĂU

Doresc să-mi exprim gratitudinea dumneavoastră şi Asociaţiei culturale "Concerto" pentru proiectul deosebit de valoros şi original pe care l-aţi prezentat publicului băcăuan în dată de 28 mai 2013 în sala "Ateneu" a Filarmonicii "Mihai Jora" din Bacău.

Avem nevoie de asemenea manifestări pentru a ridica nivelul publicului spectator şi a da o nouă dimensiune raportului creator - receptor.

Vă aşteptam cu drag cu asemenea programe oricând doriţi şi sperăm că cei care au avut inspiraţia să sutina financiar acest proiect or s-o facă în continuare spre bucuria tuturor.

Cu deosebită stimă,

Manager,

PAVEL IONESCU AMBROSIE

FILARMONICA "PAUL CONSTANTINESCU" PLOIESTI

Domnule profesor NICOLAE DUMITRU,

Cu ocazia celor două recitaluri-lectie dedicate creaţiei lui Johann Sebastian Bach (intitulate ,,Patimile după Bach"), susţinute în datele de 01.04 şi, respectiv, 03.04.2013, în cadrul săptămânii ,,Să ştii mai multe, Să fii mai bun"!, conducerea Filarmonicii ,,Paul Constantinescu" din Ploieşti vă mulţumeşte pentru dăruirea şi profesionalismul de care aţi dat dovadă în importantă misiune de educare a tinerilor.

Aceste spectacole-prelegere care urmăresc familiarizarea cu muzica clasică şi formarea unor potenliali melomani, datorită calităţii prestaţiei Dumneavoastră s-a bucurat de aprecierea publicului.

Vă dorim să aveţi permanent conştiinţa valorii Dumneavoastră şi sentimentul datoriei împlinite cu care ne-aţi onorat.

Încă o dată ,primiţi cele mai sincere mulţumiri!

Director,

Porf. Corneliu Nicoale Irimia

Prezentare
Galerie video

Galerie Video

Ecouri